Bölgesel Olarak Oda Üyelerimizle Yaptığımız Bölgesel Toplantılarımız

Konak bölgesinde yapılan bölgesel toplantımızda Oda başkanımız Ali ÜSTÜN aşağıda ana başlıklar halinde belirtilen konularda bilgilendirmelerde bulundu.

* Konak bölgesinde Oda üyelerimizin yaşadığı bölgesel ve genel konular

* 6331 Sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunu hakkında genel bilgilendirmeler(bu kanunla ,işyerlerine risk analizi yaptırma zorunluluğu ve yaptırılmaması durumunda aylık 3000,00 TL’ye varan yaptırımlar ve kanuna aykırılığın devam etmesi durumunda her ay için 4500,00 TL’ye varan yaptırımlar uygulanacak olup bu v.b konularda bilgilendirmelerde bulunuldu)

* Telif hakları kanunuyla ilgili bilgilendirmelerde bulunuldu

* T.C. Gümrük Ticaret Bakanlığı Esnaf Bilgi Paylaşım Sistemi konusunda bilgilendirmelerde bulunuldu

* Balkonlarda Çevre Kirliliği Yaratan uy du ve çanak antenler konusunda Odamızın yaptığı çalışma hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu

Odamızın kayıt dışı çalışan üyeler konusunda yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Oda Başkanımız Ali ÜSTÜN Ankara’da T.C Gümrük Ticaret Bakanlığı Esnaf şurası ( Mart 2013) toplantısına Federasyonumuzun temsilcisi olarak katıldı. Sosyal Güvenlik ve vergi mevzuatlarında Toplantıda kabul edilen maddeler konusunda Oda üyelerimiz bilgilendirdi.

Çankaya Bölgesinde Park sorunu yaşayan üyelerimize Ukome’ye başvurularak 10,00-17,00 saatleri arası 10-15 dakika kısa süreli park izni alındığı konusunda üyelerimiz bilgilendirildi

Toplantı sonunda 10 yılı aşkın süreden beri oamıza kayıtlı oda üyelerimize onur belgesi ve daha önce verilen seminerlerden sertifikalarını alamamış Oda üyelerimize sertifikalarını Oda başkanımız Ali ÜSTÜN törenle kendilerine verdi. Toplantı sonunda değerli bilgilendirmelerde bulunan Başkanımız Ali ÜSTÜN’e Oda üyelerimiz teşekkürlerini sundu.

Whatsapp İletişim Whatsapp İletişim

Mesai saatleri saat 09.00-17.30 arası